vrijdag 19 juli 2013

Autobedrijf RS reviews en ervaringen: Werkplaats


Wanneer je verder kijkt dan de occasions van Autobedrijf RS, dan kom je er ook achter dat ze een geheel professionele en moderne werkplaats hebben. Deze werkplaats is toegankelijk voor iedereen, je hoeft dus niet eerst een auto te kopen bij Autobedrijf RS.

De werkplaats van Autobedrijf RS is zeer professioneel en heeft alle moderne apparatuur. Zodoende kunnen ze alle reparaties en onderhoud uitvoeren aan je auto. Zelfs voor spotrepair, ruit schade of een nieuwe uitlaat kan je terecht bij Autobedrijf RS.

Doordat de monteurs van Autobedrijf RS zeer vakbekwaam te werk gaan en daarnaast ook zeer klantvriendelijk zijn, kan je er van op aan dat de reparaties goed gebeuren. Je kan altijd navragen wat er precies gedaan is en dat zullen ze je ook met liefde vertellen!

Wij hebben echt een hele goede ervaring met de service van Autobedrijf RS. Ze zorgen goed voor je auto, gaan er voorzichtig mee om en doen de reparaties of onderhoud zoals het hoort: goed! Je kan zelfs voor heel weinig (10 euro namelijk) een hele dag een vervangende auto meekrijgen. Ongeacht het aantal kilometers dat je hiermee maakt! Als dat geen goede service is!?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten